Bijzondere gelegenheden

Er gaat vrijwel geen enkele bijzondere gelegenheid voorbij zonder de aanwezigheid van bloemen. Een vrolijk boeket voor een geboorte (evt. met een knuffel) of de verjaardag van de buurvrouw (evt. met wijn), een positieve of 'negatieve' uitslag van een examen en wat al niet meer.

Echter, er zijn ook gelegenheden die extra aandacht nodig hebben. Wanneer u van plan bent te gaan trouwen dan wilt u alles tot in de puntjes verzorgd hebben, wij zorgen ervoor dat de door uw gekozen bloemen bijdragen aan de sfeer van de  mooiste dag van uw leven. Bedenk van tevoren goed wat u wil en kom gerust langs met uw ideeën zodat wij samen in overleg de mogelijkheden doornemen om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Bloemen zijn echter niet enkel inzetbaar voor het vieren van iets, ze kunnen ook symbool staan voor een mooi leven; een laatste mogelijkheid om een overledene te eren. Wanneer iemand in uw omgeving komt te overlijden verdient het bloemwerk wederom extra aandacht. Steeds vaker is dit laatste gebaar dan ook een persoonlijk teruggrijpen op het leven. Wij van de Oranjerie hebben een jarenlange ervaring met het vertalen van u persoonlijke wens in het bloemwerk. Kom eens langs in de winkel om om advies te vragen of een kijkje te nemen naar de variaties van ons op maat gemaakte bloemwerk.